Meglepő titok derült ki: Presser Gábort súlyosan megfenyegette Komár László

Forrás: Origo -
Komár László barátság Presser Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor önéletrajzi könyvében ír az általa megélt jó és rossz élményekről. Így derült ki, hogyan kezdődött kapcsolatuk Komár Lászlóval és az is, milyen súlyos fenyegetést kapott tőle. 

Komár László sokat köszönhet Presser Gábornak, ennek ellenére az énekes a halála előtt komolyan megfenyegette a társát, pedig korábban nagyon jó viszonyt ápoltak. Minden a hatvanas évek végén kezdődött, ekkor hívta el Komár a bandájába billentyűzni Pressert. Sokáig azonban nem dolgoztak együtt, ugyanis beindult az Omega, majd az LGT, Presser Gáborra pedig ezekben a bandákban volt szükség.

Presser Gábor arról vallott, hogy Komár László megfenyegette őt Forrás: Origo

"Eleinte azt hitte, megőrültem, mikor cseresznyemag-köpködés közben felvetettem neki az Elvis, de magyarul lemezötletet. Izgatta is a dolog, meg húzódozott is, akarta is, meg nem is. Arra gondoltam, így Komár megőrizheti saját magát, jó lesz a lelkének, és miközben Elvist énekelhet, mint régen, lehet, hogy ha jók a magyar szövegek, komoly közönséget is toboroz."

Pressser még szerzőnek is feltüntette a Mondd, kis kócos című slágerében, hogy ne a nagyon szerény jogdíjakból kelljen élnie. Komár László szekere azonban beindult, lemezei nagy eladást produkáltak.

Ez is bejött, Komár szórakozva futott be. Ahogy kell. És ez volt a cél. Közel húsz éve volt jelen, mikor váratlanul igazi sztár lett. Azért igazi, mert többször neki kellett feszülnie, de megcsinálta"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.