Pénzt vagy éveket! TV2 nyeremény pénz vetélkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érkezik a TV2 nagy sikerű műsora, a Pénzt vagy éveket! A vetélkedő már a negyedik évaddal jelentkezik, a házigazda továbbra is Kasza Tibi marad. Sztárpárok küzdenek meg egymással, a tét 10 millió forint. 

A TV2-n ismét képernyőre kerül a csatorna népszerű műsora, a Pénzt vagy éveket! A show-formátum sikeresnek bizonyult, hiszen már 18 ország megvásárolta a felhasználási jogokat. A sztárpároknak továbbra is csak annyi a feladatuk, hogy kitalálják az előttük álló személy életkorát. Ha ügyesen játszanak, akár 10 millió forintot is nyerhetnek.

A párok a döntőben csak úgy vihetik haza a nyereményt, ha tökéletesen meg tudják tippelni az előttük álló utolsó, hetedik civil ember életkorát.

A műsorvezető az énekes és műsorvezető, Kasza Tibi lesz.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.