Élőben közvetítik majd Kóbor János búcsúztatását: pályatársa fog beszédet mondani

Fotó: Mudra László - Origo -
halál Kóbor János Duna World Szent István Bazilika élő közvetítés búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János 78 évesen távozott az élők sorából, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művészt az egész ország gyászolja. Búcsúztatóját élőben fogják közvetíteni. 

Kóbor János felépüléséért az egész ország egy emberként imádkozott, sajnos azonban a vírus legyőzte a szervezetét. Felesége végig mellette volt, fogta a kezét, a zenekar menedzsere szerint ez tartotta őt addig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a betegség kerekedett felül. Halálának híre az egész országot megrázta.

Élőben közvetítik Kóbor János búcsúztató szentmiséjét a budapesti Szent István Bazilikából Fotó: Mudra László - Origo

A Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja, a Liszt Ferenc-díjas rockénekes, Kóbor János emléke előtt tiszteleg a közmédia december 17-én, pénteken.

A művészt pályatársai és rajongói a Szent István Bazilikában búcsúztatják szentmisével, amelyet a Duna World élőben sugároz 19 órától.

A gyászmisét Mohos Gábor Esztergom-Budapesti segédpüspök fogja celebrálni. Beszédet mond majd Kóbor János pályatársa és barátja, Frenreisz Károly, valamint az Omega rajongói klub vezetője, Gazdag László - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.