időjárás-előrejelzés időjárás viharos szél ónos eső veszélyjelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony, sokfelé szeles idő, néhol hózápor, ónos eső is várható a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Szombaton felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat hózápor, néhol havas eső zápor, elvétve ónos eső sem kizárt. Főként a Dunántúlon sokfelé megerősödik a szél. Hajnalban mínusz 8 és plusz 2, délután 0 és plusz 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap az ország nagy részén többórás napsütés is várható, de helyenként rétegfelhős maradhat az ég, ködfoltok is lehetnek. Néhol előfordulhat hószállingózás, szitálás, ónos szitálás. Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzést adott ki, mert estétől főleg az északkeleti tájakon helyenként havas eső, hózápor várható, és sokfelé erős, a Dunántúlon néhol időnként viharos lesz a szél. A hőmérséklet hajnalban mínusz 8 és plusz 4, napközben plusz 1 és 9 fok között alakul.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.