Dohányzóasztalhoz csapta a kisfiút a bölcsődei dolgozó: a gyerek az életét vesztette

Forrás: Shutterstock -
halál kisfiú bölcsöde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy New York állambeli magánbölcsődében szerzett súlyos sérüléseket egy 23 hónapos kisfiú: kiderült, hogy a gondozó bántalmazta. A gyerek az életét vesztette. 

Hónapokon át tartó nyomozás után vádat emeletek a New York állambeli 24 éves nő, Jessica Sims ellen, aki az otthonában működtetett magánbölcsődét. A nő 2019. július 17-én tárcsázta a segélyhívót, azt mondta, a gondjaira bízott egyik gyerek kiesett a székből és beütötte a fejét. A kiérkező mentők a 23 hónapos Lennox Santiagót még életben találták, lélegzett, de a pulzusa gyenge volt. A gyereket kórházba szálították, agyműtéten esett át a sérülései miatt, de két nap múlva elhunyt.

Bölcsődei gondozó okozott halálos sérüléseket a kisfiúnak - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A nyomozás során kiderült, hogy a gyerek nem esett le a székről: sérüléseit bántalmazás okozta. Jessica végül be is vallotta, hogy ő okozta Lennox sérüléseit, a kisfiút a lábánál fogva meglendítette, és fejét egy dohányzóasztalba csapta. Az okokról azonban nem beszélt. Jessica akár 25 év börtönt is kaphat írja a sufferthelittlechildrenblog.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.