Előkerült Szilágyi Liliána édesapjának korábbi nyilatkozata

Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/ -
nyilatkozat Szilágyi Liliána családon belüli erőszak Szilágyi Zoltán Szilágyi Liliána édesapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta az országot Szilágyi Liliána vallomása, miszerint édesapja, lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta őt gyerekkorában. Az édesapa, Szilágyi Zoltán nyílt levélben válaszolt lánya vádjaira, és most egy korábbi nyilatkozata is előkerült.

Szilágyi Zoltán úszói pályafutásának befejezése óta üzletemberként dolgozik, jogi végzettségel rendelkezik. 2018 novemberében megalakította a Stamina Testgyakorlók Köre sportklubot, ahol munkatársaival uánpótlás úszókat edz.

"A célunk az, hogy a gyerekek úgy sportoljanak, hogy közben jól is érzik magukat, szeressenek edzésre járni. Szeretnénk bizonyítani, hogy nem csak diktatórikus módszerekkel lehet az uszodákban eredményeket elérni" - nyilatkozta akkor Liliána édesapja.

A Stamina úszója Liliána húga is, a 18 éves Gerda. A Bors úgy tudja, hogy korábban gyermekelhelyezési per zajlott a szülők között Gerda miatt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.