Meghalt a világhírű énekesnő 17 éves fia: a tinit napok óta keresték

öngyilkos öngyilkosság Sinéad O'Connor fia Sinéad O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja tűnt el Sinéad O'Connor tinédzser fia, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor. A tinit a rendőrség is kereste.

Az 55 éves Sinéad O'Connor a közösségi oldalán tudatatta a szomorú hírt, hogy elhunyt a gyermeke. A fiú csütörtök este tűnt el egy dublini kórházból, ahova azért került, mert öngyilkos akart lenni. Az énekesnő a közösségi oldalán is üzent a fiúnak, hogy jelentkezzen, vagy menjen haza - írja a The Sun. Legfrissebb tweetjében a fiú halálhírét jelentette be:

"Gyönyörű fiam, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, életem fénye, úgy döntött, hogy ma véget vet földi küzdelmeinek, és már Istennel van. Nyugodjék békében, senki ne kövesse a példáját. A kisbabám. Annyira szeretlek" - írta az énekesnő, és fotót is közzétett a gyermekéről.

Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor édesapja Dónal Lunny ír zenész és producer. Az énekesnő nem sokkal a fiú születése után elvált Lunnytól.

Nem ez volt az első eset, hogy Shane eltűnt, már 14 évesen is elment otthonról, akkor viszont három nap múlva előkerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.