Meghalt a nő, aki nyolcas ikrekkel volt terhes

Forrás: Shutterstock -
Mandy Allwood nyolcas ikrek öngyilkos terhesség öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
56 éves korában, daganatos betegség következtében elhunyt Mandy Allwood, aki nyolcas ikrekkel volt terhes 1996-ban.

Mandy Allwood ámulatba ejtette a világot, amikor 1996-ban kiderült róla, hogy nyolcas ikrekkel terhes. Az akkor 31 éves nő azonnal az újságok címlapjára került, az egész világon ismertté vált. Mandy három napig vajúdott, de a hat fiú és a két kislány nem élte túl a szülést. A kicsik halála után az aszonyt Oprah Winfrey is meghívta a műsorába, Diana hercegnő pedig vele ebédelt támogatása jeléül.

Mandy nem tudott megbírkózni az őt ért veszteséggel, depressziós lett és alkoholfüggő. Fantomterhességtől szenvedett, a szülés után is úgy érezte, hogy a babák mozognak benne. Barátjával, a gyerekek édesapjával is szakított, később többször is öngyilkos akart lenni.

Meghalt a nő, aki nyolcas ikrekkel volt terhes Forrás: Shutterstock

Mandy temetését és hamvasztását a helyi önkormányzat intézi. Rokonaival minden kapcsolatot megszakított, nem is mennek el a búcsúztatására - írja a DailyMail.

Nem Mandy az egyetlen aki, nyolcas ikrekkel volt terhes: Nadya Suleman 2009-ben vált híressé, amikor kiderült, hogy nyolcas ikreket vár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.