"Egy kicsit magadba kéne szállni" - durva beszólást kapott Szabó Zsófi és Shane Tusup

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Shane Tusup barátnője Szabó Zsófi szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért. A sztáredző ezúttal egy cetlin vallott szerelmet a műsorvezetőnek, néhány kommentelő azonban félti Zsófit, és ennek hangot is adott.

Szabó Zsófi és Shane Tusup között egyre erősebb a kötelék. A szerelmesek már egy közös lovat is vettek, akinek a Next Diamond nevet adták. Zsófi és Shane rengeteg időt töltenek együtt, és tagadhatatlanul fülig egymásba vannak zúgva.

Bár a rajongók nagy része örül a sztárok boldogságának, akadnak, akik aggódnak Zsófiért, és Shane-t a Hosszú Katinkával való válása miatt rosszul ítélik meg. A napokban a műsorvezető megmutatta követőinek, milyen cuki, cetlire írt szerelmes üzenetet hagyott neki Shane.

Bár a fotót több mint 2500-an kedvelték, akadt olyan kommentelő, aki óva intette Zsófit, sőt, még a műsorvezető kisfiát is belefogalmazta mondandójába.

-írta az aggódó kommentelő Zsófi bejegyzése alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.