Megható! Titkos jótevők fogadnák be Lászlót, a két kutyával élő hajléktalan mérnököt

Forrás: Shutterstock -
magyar mérnök hajléktalan titkos jótevők megható felajánlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor sikeres mérnökként dolgozó magyar férfit kisemmizték, és pár hete saját autójában él együtt két kutyájával.

Nem sokkal azután, hogy a nélkülöző férfi története napvilágot látott, máris többen felajánlották a segítségüket. Az egyik, neve elhallgatását kérő jótevő egy Budapesthez közeli tanyára fogadná be Lászlót, természetesen a kutyákkal együtt, hiszen a birtokon már így is számos állat él.

Többen is befogadnák a férfit (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A másik jótevő egy fővároshoz közeli nyaralóban adna otthont a mérnöknek, amíg sikerül talpra állnia. A neve elhallgatását kérő felajánló az ideje nagy részét külföldön tölti, a nyaralót pedig csak nyaranta használják, akkor is a nagymama lakik benne. László így most nyugodtan beköltözhetne oda a két kutyával – mesélte a jótevő a Blikknek.

László korábban úgy nyilatkozott a lapnak, hogy nem szeretne mást, csak hogy hagyják békén a kutyáival. A férfit ugyanis rendszeresen zaklatják az önjelölt állatvédők, akik megmentenék az állatokat, sőt többek állatkínzással is vádolják a mérnököt. A férfi azonban határozottan elutasítja a vádakat, elmondása szerint naponta órákat sétál az ebekkel és ahová csak tudja, magával viszi őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.