Döbbenet! Elveszett testvérét az időjárás-jelentésben fedezte fel

Forrás: Youtube/KCRA News -
testvér véletlen időjárás sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös véletlennek köszönhető, hogy az alig 50 kilométerre élő testvérpár egy időjárás-jelentésben talált egymásra. A találkozásuk sorsszerű volt.

Kaliforniában Randy Waites épp az időjárás-jelentést nézte, amikor a szeme megakadt egy furcsán ismerős személyen. A Mirror szerint a képernyőn látható férfi, Eddie Waites neve fel volt tüntetve a riportban. Először csak a vezetéknevük egyezése keltette fel figyelmét, és a lánya segítségét kérte, hogy segítsen megfejteni, ki volt az a férfi. Némi kutatás után kiderült: ők ketten valóban testvérek.

Különös véletlennek köszönhető, hogy az alig 50 kilométerre élő testvérpár egy időjárás-jelentésben talált egymásra. Forrás: Youtube/KCRA News

"Láttam az arcvonásait, és valóban nagyon hasonlított az apámra. Kutakodtam, utánanéztem a nevének és mindennek, aminek tudtam" – mondta a lány. Végül a testvérpárnak sikerült felvennie egymással a kapcsoaltot.

Míg egyesek egymásra találnak, másoknak esze ágában sincs szóba állni egymással. Zámbó Krisztián és testvére, Tamás közel három éve nem állnak szóba egymással. Korábban arról írtunk, hogy az előadót mennyire megviseliez a helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.