Figyelmeztetést adtak ki több megyére: kellemetlen dologra ébredtek ma ebben az országrészben

Forrás: Shutterstock -
időjárás köd figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország nagy részén ragyogó napsütésre számíthatunk csütürtökön, viszont pár megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat.

A hajnali párafoltok feloszlása után ragyogó napsütésre számíthatunk, de északkeleten lehetnek rétegfelhős tájak is. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a délnyugati szél. 9-14 fok között alakul a hőmérséklet, délen akár 15 fok is lehet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Három megyére azonban (Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar) figyelmeztetést adtak ki sűrű köd miatt, ami napközben, lassan majd oszlik fel. Borsodban nagyon lassan javulnak majd a látási viszonyok.

Figyelmeztetést adtak ki három megyére a sűrű köd miatt Forrás: met.hu

Számottevő fronthatás nem terheli a szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A pénteken megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a met.hu.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.