Kemecsei brutális támadás kemecsei tragédia Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta barátnőjét egy férfi Kemecsén. Kinyomta a szemeit, majd egy árokban hagyta és elmenekült: nem sokkal később elfogták. Gy. A.-ról kiderült, hogy évek óta bántalmazta áldozatát, aki borzalmas állapotban van a történtek óta.

A férfi, akit az ismerősei csak Gengszternek hívtak, kegyetlenül megkínozta volt szerelmét. Kapcsolatuk alatt többször bántalmazta a nőt, volt, hogy el is rabolta. Utolsó brutális tette az volt, hogy kinyomta mindkét szemét, majd magára hagyta egy árokban és elmenekült. Azért borult el az agya, mert ki szeretett volna békülni a nővel, de az kikosarazta.

A brutális kínokat elszenvedett Gabriellát már kiengedték a kórházból, jelenleg egy védett házban lábadozik, ahol bántalmazott nőknek nyújtanak menedéket. A 22 éves édesanya, testvérén keresztül üzent a Blikknek.


"Olyan kínokat élj át, mint én" - Üzent a 22 éves lány, akit puszta kézzel vakított meg volt párja - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Gabi borzalmas lelki állapotban van, ami azt gondolom teljesen érthető. Amikor elkapták ezt az embernek nem nevezhető lényt, azt mondta, hogy nagyon megkönnyebbült, örül a hírnek.

Reméli, hogy Attila megkapja, amit megérdemel, és ugyanolyan borzalmas kínokat kell átélnie, mint amin ő megy keresztül.

Igazság szerint bármilyen nehéz is, neki és nekünk is a jövőre kell koncentrálnunk, a gyógyulás, a rehabilitáció most a legfontosabb. A kisgyermeke jó kezekben van, legalább miatta nem kell aggódnia Gabinak" – mondta a lapnak Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.