Megdöbbentő részletek a kemecsei tragédiáról: "Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat másnap találta meg a szomszéd"

Forrás: Shutterstock -
verés szemsérülés kemecsei tragédia erőszak Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta volt szerelmét egy férfi Kemecsén. A férfi többször is bántalmazta a lányt, korábban el is rabolta. Az utolsó kegyetlen tette az volt, hogy puszta kézzel nyomta ki a szemeit, árokba dobta a nőt, majd elmenekült.

Gyöngyösi Attila - akit ismerősei csak Gengszternek hívnak - ki szeretett volna békülni Gabriellával, ám a lány kikosarazta. Ezután a földre teperte, többször megütötte, megszúrta, majd kitépte a szemeit. Az orvosok szerint a 22 éves lány megvakult, nem lehet visszaadni a látását.

"Attiláról mindig is tudtuk, hogy nem normális, de amit most tett, azt nem lehet megbocsátani! Főleg akkor agresszív, ha drogozik. A leggyakrabban talán a kristályt tolja, szerintem szombat este is azt fogyaszthatta. A szomszédaink nem sokkal este 9 előtt még csókolózni látták őket a közeli mezőnél, de Gabi bizonyára mégis a szakítást választotta. Biztosak lehetünk benne, hogy Attila ezen pöccent be" - nyilatkozta a Borsnak Gabriella unokatestvére.

Attila és a fiatal lány a Facebookon ismerkedett meg, Gabriellát elvarázsolta a férfi kedvessége, később azonban a férfi többször is bántalmazta.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Tavaly elrabolta, és magával hurcolta Berettyóújfalura. 2-3 napig fogva tartotta, de amikor elfogyott az élelmük, közösen elmentek bevásárolni. Amikor Attila nem figyelt eléggé, a húgomnak sikerült megszöknie, így megmenekült. Kiderült, hogy ez az embernek nem nevezhető lény brutálisan megverte, és eltörte az orrcsontját és az egyik bordáját. A testvérem feljelentést tett, de azt kénytelen volt visszavonni, mert ez az állat megfenyegette, hogy mindannyiunkat eltemet, ha a testvérem nem felejti el az ügyet. Megijedtünk, hiszen a bátyámnak van négy kislánya, nekem egy fiam, Gabi pedig szintén egy gyermek, Norina édesanyja" - nyilatkozta a lány testvére.

Azon a szörnyű estén a család éppen tévét nézett, amikor meghallották Gabriella segélykiáltásait. Mikor kiszaladtak, a lány a földön feküdt.

"Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg! Mi még szombat éjjel a keresésére indultunk, de a 35 kilométerre levő Nyírturánál csak a kocsijára sikerült rábukkannunk. Nem mehetett messze, hiszen a járgány motorja még meleg volt. Biztos vagyok benne, hogy akadt egy segítője, aki átültette egy másik autóba, hogy sikerüljön neki megszökni" - mesélte Roland, Gabi testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.