Borzalmas tragédia: saját anyja végzett a fiatal lánnyal

Forrás: Pixabay.com -
gyilkosság anya tragédia kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves lány holttestére egy iglói lakásban talált rá a rendőrség még kedden.

Biankát kedd reggel holtan találták egy iglói lakásban. A kassai kerületi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozója foglalkozik a tragikus eseménnyel. A rendőrség emberölés bűncselekménye miatt indított eljárást - írja a Bors.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

A lány a helyszínen belehalt a mellkasán és a fején ejtett szúrt sebekbe. A tvnoviny.sk szerint a lánnyal saját édesanyja végzett: az indíték egyelőre nem ismert. A nőt kórházba vitték, miután öngyilkosságot kísérelt meg.

Szörnyű tragédia történt: egy 12 éves kisfiú öngyilkos lett, mert nem tudta tovább elviselni a folyamatos iskolai megaláztatást és bántalmazást. A halálhírt megtört szülei tudatták a nyilvánossággal.

2022. február 10-én hajnalban adott életet gyermekének egy 32 éves nő egy hétvégi házban Kaposhomokon. A szülést követően azonban nem gondoskodott újszülött fiáról. A kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét: a kisbaba elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.