csecsemőgyilkosság Kaposhomok újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2022. február 10-én hajnalban adott életet gyermekének egy 32 éves nő egy hétvégi házban Kaposhomokon. A szülést követően azonban nem gondoskodott újszülött fiáról, a kisbaba elhunyt, a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

Egy 32 éves kaposhomoki nő 2022. február 10-én hajnalban szülte meg gyermekét egy hétvégi házban Kaposhomokon. A kismama a terhessége alatt ellátásra nem jelentkezett, szülésfelkészítő gondozásban sem vett részt.

A szülést követően az édesanya nem gondoskodott újszülött kisfiáról, a csecsemő életét vesztette. A hozzátartozók csak órákkal később értesítették a mentősöket, akik a kisbaba életét már nem tudták megmenteni - írja a Bors.

Csecsemő holttestét találták meg egy kaposhomoki hétvégi házban - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának eljárói a gyanúsítottat - egészségügyi ellátását követően - 2022. február 17-én emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.