Túl van száz randin, de még mindig nem talált párt a gyönyörű szépségkirálynő

társkereső partner szépségkirálynő randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
April Banbury tavaly nyerte meg a Ms. Great Britain nevű szépségversenyt. Azt gondolnánk, hogy egy szépségkirálynőnek könnyen megy a párkeresés, de April már túl van száz borzalmas randin és inkább lemondott arról, hogy megtalálja  a szerelmet.

A 32 éves Aprilhez személyesen nem közelítettek a férfiak, ezért az online társkeresőkön próbálta megtalálni az igazit. Azonban itt sem járt sikerrel, túl van már több borzasztó találkozáson is. A Mirrornak elmesélte, hogy találkozott olyan férfival, aki a randijuk alatt végig üzleti telefonhívásokat intézett, volt, aki a barátait is magával vitte a találkozóra és olyan is akadt, akire a profilképe alapján rá se ismert.

A szerelem témája pedig minden nap felmerül a nő életében, ugyanis esküvőiruha-tervező és a menyasszonyok mindig megkérdezik tőle, hogy van-e férje. A vendégei pedig rendre meglepődnek, amikor nemmel válaszol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.