Orosz-ukrán háború: Megnyitotta kapuit Magyarország legnagyobb szállodája a menekültek előtt

Forrás: Pixabay / Készítette: ming dai -
Orosz-ukrán háború menekültek orosz ukrán háború Hotel Hungaria Danubius Hotels
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Danubius Hotels szállodalánc által üzemeltetett Hotel Hungaria mától fogadja az orosz-ukrán háború menekültjeit.

A szállodalánc 2022. március 1-jétől segítséget nyújt az Ukrajnából érkező menekültek számára. A Hotel Hungaria Magyarország legtöbb szobával rendelkező szállodája - írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Pixabay / Készítette: ming dai

A hónapok óta zárva tartó Danubius Hotel Hungaria megnyitását csak későbbre tervezték, de most a rendhagyó körülmények miatt jóval előrébb hozták. A szállodában étkeztetés is várja a partnerszervezeteken keresztül érkező menekülteket, és a szálláshelyek biztosítása is akár hetekig fennmaradhat.

"Vállalatunk a szomszédos országban kialakult tragikus helyzetben nem maradhat tétlen. Kötelességünknek érezzük, hogy a háború elől menekülőknek segítsünk, a róluk való gondoskodásban közreműködjünk" – mondta Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

Itt pedig arról írtunk, hogy ha a Nyugati Pályaudvarhoz mennél segíteni a rászorulókon, hogyan és mivel érdemes felkészülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.