Hoppá! Titokban férjhez ment Britney Spears

esküvő házasság feleség Britney Spears férj énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears életéről sok mindent lehetett hallani az elmúlt időszakban, azt viszont egészen idáig tökéletesen eltitkolta, hogy férjhez ment.

Mi is rendszeresen hírt adunk Britney Spearsről, aki olykor egy szál fehérneműben kelleti magát, és azt üzeni, hogy csókolják meg a fenekét, de nemegyszer volt már példa arra is, hogy botrányos viselkedésével került a középpontba.

A 40 éves énekesnő most, hogy felszabadult édesapja gyámsága alól, igyekszik minél többet átélni és megélni. Legfrissebb posztjain szerelmével, a dögös Sam Asgharival pózol, akit egyszer a vőlegényének, később viszont a férjének hív. Úgy tűnik, Britney és Sam a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket.

"Itt egy csodálatos kép a férjemről. Nagyon keményen dolgozik, és minden nap lenyűgöz az élet iránti szenvedélyével!!!! Nagyon szerencsés vagyok, hogy megoszthatom vele az életemet... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT"

-írta Britney a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.