15 éves lány esett a Dunába a Szabadság hídnál: sokkos állapotban találtak rá

Duna kihűlés lány Szabadság híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal, 15 éves lány esett a Dunába a Szabadság hídnál. Kihűlve, sokkos állapotban találtak rá. 

A BRFK Információs Portál Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy március 8-án egy fiatal lány esett a Dunába. Sokkos állapotban, kihűlve találtak rá a vízirendészet munkatársai.

"Sokkos állapotban, kihűlve találtak rá kollégáink egy fiatal lányra a négy fokos Dunában. A 15 éves fiatal március 8-án esett bele a Szabadság hídról a folyóba. Már sötétedett, amikor a dunai vízirendészekhez befutott a riasztás és hajóba szálltak. Lucskai Attila r. főtörzszászlós és Tóth Csaba r. törzszászlós a hídtól pár száz méterre már folyamatosan pásztázták a folyót és nem több, mint négy perc alatt rátaláltak a mederközépnél sodródó fiatalra. A lányt pillanatok alatt a hajójukba emelték, aki szerencsére nem veszítette el az eszméletét, de már érződtek rajta a kihűlés jelei, és láthatóan sokkos állapotban volt. A két vízirendész a lányt hőtakaróba és plédekbe csavarta, így a bajba jutott fiatalt stabil állapotban tudták átadni a mentősöknek" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.