Kilógott az állatkertből, a rendőrök kapták el a kalandor pingvint

pingvin rendőrség állatkert Szökés cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi szökevényt kaptak el, és tettek hűvösre a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai. A közlekedési szabályokra fittyen hányva totyogott ki a járőrautó elé egy pingvin.

Néhány órával ezelőtt írta ki a BRFK Információs Portál a Facebookra, hogy a múlt éjjel milyen meglepő élményben volt része a járőröknek.

"Nem mindennapi szökevényt kaptak el és tettek hűvösre kollégáink a főváros egyik forgalmas útján. A zuglói rendőröket ritkán látott szabálytalan közlekedő fogadta a Dózsa György úton, ahol a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin" - írták.

"A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították az úton a járműforgalmat, majd óvatosan megfogták a madarat és egy takaróba csavarták. Kollégáink azonnal értesítették a Fővárosi Állatkertet."

A kalandor pingvint nem sokkal később átadták a Fővárosi Állat-és Növénykert dolgozóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.