Különleges kisfilmmel ünnepli születésnapját a közmédia megújult időjárás-jelentése

MTVA -
Reviczky Gábor közmédia időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész emlékezetes szerepei jelennek meg a közmédia születésnapi időjárás-jelentésében - közölte az MTVA Sajtóosztálya kedden az MTI-vel.

A közleményben emlékeztettek: a közmédia egy éve megújult időjárás-jelentéseiben a nézők nemcsak a várható időjárásról kapnak pontos információt, hanem értesülhetnek az egyes napokhoz köthető jeles eseményekről, néphagyományokról, látványos formában. A műsor olyan modern stúdióban készül, amelyben a speciális technika segítségével szinte bármi - havazás, hóvihar, égig érő paszuly - megjeleníthető - írták.

MTVA


A születésnapi adásokban a színművész átlépi a tér, az idő és a valóság határait: utazása jelképesen a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről indul, ahonnan egy évvel ezelőtt a megújult időjárás-jelentés is. A színművész látható az MTVA által gyártott Kossuthkifli című filmben, de feltűnik Gabenként az Üvegtigrisből, Fikászként a Zimmer Feriből, felidézi legendás szerepét, Balut A dzsungel könyvéből és több szinkronszerepét is - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.