VV Fanni még 2017-ben tűnt el, ám a mai napig nem került elő a holtteste. A Fővárosi Törvényszék és a család ügyvédje a mai napig kap leveleket a bűnügy megoldását illetően.

Március első napjaiban folytatódott VV Fanni ügyének tárgyalása, ahol kiderült, hogy a lány elrablója hazudott. Fanni feltételezett gyilkosa, B. László továbbra is tagadja tettét, az pedig a mai napig nem derült ki, hova tűntették el a lány holttestét. Az eddigi nyomok alapján nagy valószínűséggel a férfi Siófokra hajtott a magatehetetlen Fannival, másnap pedig Szalkszentmártonba, ahol a Dunába dobta a holttestet.

A Fővárosi Törvényszék rengeteg megkeresést kap azzal kapcsolatban, pontosan mi történhetett a lánnyal, többen pedig arról írnak, hol találhatóak a lány földi maradványai. A Blikk  úgy tudja, van egy titokzatos levélíró, aki napi szinten ír a bíróságnak azzal kapcsolatban, hol kell keresni Fanni holttestét.

A levélíró Poirot vagy Agatha Christie néven írja sorait, és azt állítja, Fanni csontjai Visegrádnál, a Dunában vannak, egy lépcső alatt. A lap úgy tudja, a megfejtést kínáló „nyomozó" levele hemzseg a helyesírási hibáktól, a bíróság és az ügyészség pedig úgy döntött, érdemben nem foglalkoznak a leírtakkal.

VV Fanni 2017-ben tűnt el, holttestét azóta sem találták meg.Forrás: police.hu

Korábban egy halottlátó asszony a Novozánszki család ügyvédjét kereste meg. Azt állította, hogy Fanni megkereste őt, és tíz oldalon keresztül válaszolt a kérdéseire, sőt, azt is elárulta, hol található a holtteste. Válaszképp a halottlátó azt ígérte a lánynak, hogy segít neki abban, hogy a lelke nyugalomban, békében tudjon átkelni „A Fénybe".

"Ez már a sokadik megkeresés az évek alatt és valószínűleg lesz ilyen még a közeljövőben is. Bármilyen fájdalmas, tudomásul kell venni, hogy Fanni halott, még akkor is, ha a holtteste nincs meg. Én és a család teljes mértékben elfogadjuk a rendőrség nyomozását és az abban leírtakat tényként kezeljük"

– közölte Dr. Lichy József.