Rubint Réka már a Norbival való megismerkedése előtt is elképesztő pénzeket keresett

Forrás: Rubint Réka/Facebook -
Rubint Réka pénz Összezárva Hajdú Péterrel Life TV Schobert Norbi kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. Amíg sült a vacsora, a fitnesz hazai nagyasszonya a karrierjéről mesélt.

"Akkor, amikor a Norbit megismertem, havi 500 és 700 ezer forint között kerestem - 21 évvel ezelőtt. Tudod, mekkora pénz volt? Most is óriási. És én reggel 7-től este 10-ig aerobic órákat tartottam, személyi edzéseket tartottam, mindent, amit el tudsz képzelni. És amikor jött a Norbi, azt mondta, hogy itt a gyönyörű szentendrei ház, néha elmegyünk fellépni, és ne csináld" - mesélte Réka.

Utána hamarosan megszületett Lara, nem sokkal később pedig Norbika, ő pedig otthon volt, nevelte a gyerekeket. Amikor már nagyobbak lettek, jött Rékában egy érzés, hogy nem maradéktalanul boldog. Légzésterapeutához járt, aki megmondta neki, hogy Norbi életét éli, nem a sajátját. Ekkor határozta el, hogy Zalánnal a pocakjában újra órákat fog tartani.

Réka Hajdú Péter műsorában beszélt arról is, hogy húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbi szívét.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.