Egy szem extasy tabletta okozta egy 17 éves lány halálát

Forrás: Thinkstock -
halál extasy drog lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen szem extasy tabletta okozta egy 17 éves lány halálát Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a rendőrségre március 15-én tett bejelentést az egyik debreceni kórház arról, hogy egy fiatal lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul. A szakszerű orvosi ellátás ellenére a lány március 20-án meghalt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyomozás adatai szerint a lány március 14-én este szerzett két szem extasy tablettát. Az egyiket ő, a másikat pedig 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől a fiatal lány rosszul lett, elájult, mentőt kellett hozzá hívni.

A rendőrök gyanúja szerint a lányok egy 18 éves püspökladányi fiútól vásárolták a tablettákat. A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben, és kezdeményezték a fiú letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.