Visszatér B my Lake: hamarosan jönnek a részletek is

Forrás: -- -
Balaton Sound zene B My Lake fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A B my Lake két éves kihagyás után visszatér. 2022-ben a Balaton Sound ad neki teret.

Két évnyi kényszerszünet után a legnagyobb underground elektronikus zenei fesztivált jegyző Deadcode Produkció és a VOLT Produkció Kft. szervezői úgy döntöttek, hogy idén már a Balaton Sound ad otthont a fesztiválnak, június 29. és július 2. között.

Forrás: --

„A Balaton Sound szervezőiként büszkék vagyunk a B my Lake fesztivállal kötött megállapodásra, hiszen látható, hogy nemcsak itthon, hanem a nemzetközi elektronikus zenei szcénában is egyre szélesebb körben kapnak hangsúlyos szerepet az olyan underground stílusok, mint a techno, a tech-house, a minimál és a house" – nyilatkozta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound fesztiváligazgatója.

"A B my Lake ebben a tekintetben egy értékes és egyedülálló brand, amely hitelesen képviseli ezeket a zenei műfajokat" – tette hozzá.

A B my Lake line up-ot a szervezők egy héten belül ígérik - írja a Bors.

Azoknak a rajongóknak, akik még nem váltották vissza jegyeiket, a bejelentést követően automatikusan visszautalják a korábban megvásárolt belépőjegyeik árát és jelentős kedvezménnyel tudnak idén a Balaton Sound Fesztiválra belépőt váltani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.