Otthonában maszturbáló férfit fotózott le Google kamerája (18+)

maszturbálás férfi per függöny Google Térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi elfelejtette behúzni a függönyt a földszinti szobában, így készülhetett el a kép.

Meglepő pillanatnak lehettek tanúi az internetezők, akik a délnyugat-angliai Devon megye kisvárosában, Bradworthy-ben nézelődtek a Google Utcakép nézetében. Egy fehér ház földszinti szobájának ablakán nincs behúzva a függöny, ezért be lehet látni a szobába, ahol egy férfi félreérthetetlen pózban fekszik az ágyon.

Az utcakép híre azután járta be a világot, miután valaki kiposztolta a jelenetet a TikTokra. Az eredeti bejegyzés már nem elérhető, de mint tudjuk, ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad, így a Daily Star oldalán is megtekinthető.A videó bejárta a közösségi médiát, és rengeteg lájkot, kommentet kapott. Többen viccesnek gondolják a szituációt, de voltak, akik szerint a férfinek be kéne perelnie a Google-t.

Otthonában maszturbáló férfit fotózott le Google kamerája (18+) - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Közben a Google is kapcsolt, és eltüntette a kompromittáló felvételt az utcakép nézetből.

Bár ez a férfi csak szeretett volna néhány percet eltölteni önmagával, van, aki még ennél is szerencsétlenebbül választ helyszínt, és például egy reptér kellős közepén érez késztetést, hogy magához nyúljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.