Megdöbbentő részletek láttak napvilágot a zuglói gyilkossággal kapcsolatban: ezért kellett meghalni a fiatal édesanyának

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság édesanya kisfiú rendőrség Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan tegnap mi is beszámoltunk arról, saját lakásában öltek meg egy fiatal édesanyát Zuglóban. A gyilkosságot nyolcéves kisfia jelentette telefonon a rendőröknek.

Egy csendes budapesti társasházban élt nyolcéves kisfiával a fiatal édesanya, Zsanett, akinek halála sokkolta a szomszédokat. A nővel élettársa, a 32 éves C. Károly végzett, aki brutális tette után a legnagyobb nyugalomban beült egy vámpíros filmre a moziba, a rendőrök vetítés közben fogták el.

"Nagyon kedvesek voltak, a fiú pedig mindig vidám, jólnevelt. Részt vettek a közösségi életben is, ápolták a közös kertet. Az élettársa nem itt élt, pár hónapja viszont sok időt töltött itt, de semmi gond nem volt vele" – mesélte a Borsnak a család felett lakó Folmeg Barbara.

A tragédia napján a házban senki nem hallott semmi gyanúsat, azonban egy másik ottlakó, József beszámolt némi furcsaságról.

"Fél hat körül ért haza a lányom, pont akkor jött ki Károly, aki furcsa, bódult állapotban volt, pedig előtte nem láttuk ilyennek" – idézte fel a férfi.

Információk szerint Zsanett és Károly a kis Dominikkal együtt töltötték a vasárnapot. Ebéd után a fiatal édesanya felkérte táncolni párját, aki tánc közben szemen könyökölte a kisfiút. Ezen az édesanya annyira felhúzta magát, hogy csúnya veszekedés alakult ki közöttük. A durva szóváltás tettlegességig fajult: Zsanett és Károly ugyanis ütni kezdték egymást. A verekedés közben Károly azt mondta Dominiknek: bújjon el a szekrényben, egy óra múlva jönnek a rendőrök.

Megölte terhes édesanyját a tinifiú, gyilkosság, halál, halott, holttest, erőszak, bűntett , megölte Forrás: Thinkstock

A sokkos állapotban lévő fiú egy óra múlva kimászott a szekrényből, ekkor vette észre anyja mozdulatlan testét, majd hívta vér szerinti apját, majd a segélyvonalat, ahol annyit közölt a diszpécserrel, hogy édesanyja rosszul van.

A rendőrök végül egy újpalotai pláza mozijában kapták el a nő élettársát, ahol édesanyja társaságában élvezte a legújabb szuperhős, vámpíros filmet. A férfi a gyilkosságot tagadta. Mint kiderült, a gyilkosság pillanatában is feltételes szabadlábon volt korábbi tettei miatt, többek között szexuális zaklatás is terhelte a bűnlajstromát.

Dominik jelenleg édesapja szüleinél tartozkódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.