Szívszorító koncertre készül Márió, a harmonikás

Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás -
Márió a harmonikás gyász koncert Barba Negra Music Club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész fél éve veszítette el imádott feleségét, Ancsát, akit 12 éves kislányával együtt gyászolnak. Márió legutóbbi nyilatkozatai alapján úgy tűnik, ez a keserű időszak hamarosan véget ér, viszont szerinte sürgetni és erőltetni ilyenkor semmit nem szabad.
Márió, a harmonikás Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás

Márió, a harmonikás április 22-én különleges évfordulót ünnepel a Barba Negrában: azon a napon lesz húsz éve, hogy a színpadon állva a közönségnek zenél. Mivel ennek a két évtizednek leukémiában elhunyt szerelme, Annamária is szerves része volt, bizonyára nehéz lesz fájó emlékek nélkül végigmuzsikálnia a koncertet.

– emlékezett vissza az embert próbáló időszakra Márió, aki az idő múlásával egyre könnyebbnek érzi a lelkére nehezedő terheket.

„Úgy érzem, elég jól összeszedtem magam. Nyilván, ha az ember visszaáll a hétköznapokba, elkezd dolgozni, az nagyon sokat segít. Engem az életem során a nehézségeken mindig a zene segített át, nekem ez a terápiám. A színpadon el tudom felejteni, mi történik az életemben, az egy teljesen más dimenzió, ha lehet így fogalmazni... Olyan az egész, mintha minden rendben menne tovább."

Márió és kislánya, Eszter ma már képes mosolyogva visszaemlékezni az Ancsával átélt boldog pillanatokra, és a zenész azt is kilátásba helyezte, hogy esetleg hamarosan nyitottá válik egy új szerelemre.

Sok szempontból vagyok konzervatív, de nem szeretem, amikor valamit mások által előírt forgatókönyv szerint kell megélnem, ezt a feleségem sem szerette. Ugyan sosem beszéltünk arról, mit szeretne, hogyan éljem az életem, ha elmegy, hiszen annyira biztatóak voltak a kezelései eredményei, hogy ez szóba sem került: nem zárkózom el attól, hogy idővel nyitott legyek az újra, és szerintem ő is támogatná, hogy az élet megy tovább” – fejtette ki a Blikknek Márió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.