Koraszülötten jött a világra Márió, a harmonikás első házasságából született kislánya, csupán 17 napot élt. A zenész egyszer sem érinthette meg gyermekét, akinek elvesztését még most sem tudta feldolgozni.

Ma már egy kislány boldog édesapja Márió, a harmonikás, de korábban az élete tele volt tragédiával. Rengeteg problémával kellett megküzdenie, de számára mindig a zene jelentett menedéket. Első házasságából született egy kislánya, akit sajnos soha nem foghatott meg. A gyermek koraszülöttként jött a világra, de hiába próbálták az orvosok inkubátorban életben tartani. A kislány úgy halt meg, hogy az apukája meg sem érinthette. 

Márió, a harmonikásForrás: Facebook/Márió, a harmonikás

"A gyerekem elvesztése okozta sebek még nem gyógyultak be. Mindennap gondolok rá, még egy dalt is írtam hozzá"  – mondta a Story Magazinnak Márió, akinek ezután egy válással kellett megbirkóznia. Két bőrönddel jött el az előző feleségétől, majd ezután kórházba került szívrohamgyanúval, de kiderült, hogy valójában szívburokgyulladása van. Ennyi megpróbáltatás után igazán kijárt neki a boldogság, jó pár éve már, hogy családos ember. Kislányával mindig csinálnak apa-lánya programokat, de ilyenkor néha az is eszébe jut, hogy mi lenne, ha egyik gyerekét nem vette volna el tőle a sors.