Nagy vágya vált valóra Gelencsér Timinek: zsűriszékben kapott helyet

Miss Balaton Gelencsér Tímea szépségverseny zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi a Miss Balaton szépségverseny zsűrijében kapott helyet.

A szépségkirálynő nem tudott ott lenni a sajtótájékoztatón, ezért a Miss Balaton Instagram-oldalán jelentkezett egy rövid videóval.

„Immár öt éve veszek rész a Miss Balatonon, és nagyon örülök neki, hogy újra királynőt választhatunk" - jelentette ki Timi.

Az elmúlt két évben nem választottak szépségkirálynőt a koronavírus-járvány miatt, de a Miss Balaton csapat a körülményekhez képest is sokszor össze tudott gyűlni. Elutaztak például a Maldív-szigetekre, ami Timi legszebb hete volt az elmúlt évben.

„Volt olyan is, hogy elmentünk egy fotózásra a Maldív-szigetekre, fantasztikusan éreztük magunkat" - mesélte Timi a videóban.

A modell azt is elárulta, hogy ő mit fog figyelni a lányokon: "A fő profilom a sport, így leginkább azt figyelem majd, de fontos számomra az arc és a kisugárzás is. Azt gondolom, az egészséges életmód és a sport nagyon fontos egy szépségkirálynő életében."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.