Tömegkarambol történt az M1-esen: nem ez az egyetlen baleset, ami ott történt

Karambol torlódás baleset m1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kora délután újabb balesetek történtek az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon:  torlódik a forgalom - közölte az Útinform és a rendőrség.

Az Útinform a holnapján azt írta: Herceghalom térségében, a 30-as kilométernél több személyautó ütközött össze a sztrádán, a forgalom csak egy sávon, lassan halad, négy kilométeres a torlódás. Javasolták, hogy aki teheti, Herceghalom és Bicske között válassza az 1-es főutat.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Távolabb, az M1-es 118-as kilométerénél, Győr elkerülő szakaszán három gépkocsi ütközött össze, a sérült járművek a külső és a belső sávot is elfoglalják, így a forgalom csak a leállósávon araszol, torlódásra kell készülni - közölte a rendőrség a police.hu-n.

Korábban az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Biatorbágy térségében történt baleset, a 18-as kilométernél két személyautó ütközött össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.