Fordulat Berki Mazsi támadásának ügyében: ez történt

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
Berki Mazsi támadás rendőr támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi félelmetes agresszióval szembesült nemrég: egy idős férfi támadt rá és kislányára. Kiderült, hogy a rendőröknek már sikerült elkapniuk az illetőt.

Berki Mazsi borzalmas pillanatokat élt át nemrég. Egy idős férfi támadt rá, miután Mazsi egy utcára kihúzott kukába akarta beledobni a szemetét. "A férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit, a visszapillantómat csavargatta, le akarta törni, majd feltépte az anyósülés felőli ajtót, ahol Emma aludt, és ki akarta tépni a kocsimból a gyerekemet" - osztotta meg Mazsi a történet részleteit. Elmondta, az ügyben feljelentést tett, a rendőrök pedig el is kapták a férfit.

Elkapták Berki Mazsi támadóját Forrás: Instagram/ berkimazsi

"A férfit aznap előállította a rendőrség és úgy tudom, hogy azóta bekérték az utcában lévő kamerák felvételeit" - mondta a Borsnak Mazsi. Az ügyben egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétség és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

"Rengetegen írtak, hogy hasonló eset történt velük. Volt, aki babakocsival menekült, egy másik ismerősöm gyerekét majdnem elrabolták, miközben próbáltak zacskót húzni a fejére. Lassan itthon is ugyanakkora méreteket ölt a bűnözés, mint Amerikában" - mondta Mazsi. "Ezek után az autóban mindig lesz egy legális védelmi eszköz..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.