"Ki akarta tépni a kocsimból a gyerekemet" - Berki Mazsi megdöbbentő agresszióval szembesült

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
Berki Emma Katerina Berki Mazsi gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsira egy idős ember támadt rá, elmondása szerint még a kisgyerekét is ki akarta tépni az autóból.

Berki Mazsi borzalmas pillanatokat élt át. Rátámadt egy ember és még a gyerekét is megpróbálta kitépni a kocsiból.

"Reggel nagy rohanásban voltam a kislányommal és a szemetet a kocsimba dobtam, kifelé haladva akartam a nagy kukába elhelyezni. Sajnos elfelejtettem, és amikor megérkeztem a II. kerületbe, a Szépvölgyi útra egy üzleti megbeszélésre, akkor vettem észre a zsákot. Épp szemétszállítás zajlott a környéken, így az utcán felsorakoztatott kukákba akartam dobni. Egy ott lakó idős férfi végignézte, majd agresszíven, a hangját felemelve kezdett nekem beszélni. Lehordott mindennek, és azt ordította, hogy takarodjak onnan a szemetemmel együtt. Hozzám lépett, kirántotta a kezemből a csomagot, ami azonnal szétszakadt, és a tartalma szétszóródott. Hiába kértem elnézést tőle, és jeleztem, hogy a pici babám az autómban van, semmi rossz szándékom nem volt, még dühösebb lett" - mondta a Borsnak Mazsi.

Berki Mazsi feljelentést tett Forrás: Instagram/ berkimazsi

"Látva az indulatait, rettenetesen megijedtem. Azt hittem, hamar lecsillapodik, és elindultam a nagyjából tíz méterre álló autómhoz, de követett, közben pedig alpári módon beszélt hozzám. Sikerült utolérnie, majd egy hirtelen mozdulattal mellkason vágott az a pszichopata. Annyira váratlanul ért a támadása, hogy sokkot kaptam. Közben minden lepörgött a fejemben. Sosem kerültem még ilyen helyzetbe. Végül győzött a józan ész, beültem a kocsiba, megpróbáltam lezárni az autómat, de sajnos nem sikerült. A férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit, a visszapillantómat csavargatta, le akarta törni, majd feltépte az anyósülés felőli ajtót, ahol Emma aludt, és ki akarta tépni a kocsimból a gyerekemet. Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt. Ekkor előtört elő belőlem az anyatigris, ráordítottam, mire nagy nehezen elengedte a gyereket. Minden édesanya ölni tudna a gyermekéért, nálam ekkor volt az a pont, hogy ha nem engedi el Emmát, cselekszem és gyomorszájon rúgom. Végül gyorsan berántottam az Emma felőli ajtót, lezártam a kocsit és elhajtottam. Nem értettem, hogy miért velem történik ez az egész, remegtem és zokogtam egyszerre" - tette hozzá.

A történtek után Mazsi később visszament a helyszínre, hogy a szétszóródott szemetet összeszedje, de újra találkozott a férfival, aki ismét keresetlen szavakat intézett hozzá. Ezután tett feljelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.