"Nagyon megrázott" - feleségét gyászolja a magyar tévés

Forrás: Shutterstock -
halál feleség Kaplár F. József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaplár F. József a Magyar Televízió és a Sport 1 tévé munkatársa volt évtizedekig, a háttérben még mindig dolgozik. A munka számára terápia, így dolgozza fel felesége halálát. 

Kaplár F. József ötven évig volt a Magyar Televízió munkatársa, majd a Sport 1 tévénél dolgozott, de a képernyőn már nem látható, a háttérben viszont még mindig dolgozik. Megtehetné, hogy a nyugdíjas éveit élvezi, de a munka számára terápia. Tavaly vesztette el szeretett feleségét, aki a munkában is sokszor segítette.

Forrás: Shutterstock

"Remek tippeket kaptam az egyébként nagyon bölcs feleségemtől arról, hogy a képernyőn miként kell megjelenni. Sőt, amikor ő külkeres volt, nagyon sok ilyen dolgot hozott külföldről. Sajnos már nem él, nemrégiben elhunyt, de nagyon köszönöm neki, hogy ebben is segített, mert remek ötletei voltak és mindig bejöttek" - idézi a Blikk Az első influenszerek című műsorban elhangzottakat.

"Tavaly történt... nagyon megrázott. Próbálom magam túltenni az elvesztésén, de nagyon nehéz" - tette hozzá Kaplár F. József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.