Elütöttek egy gyalogost Kaposváron: a sofőr segítségnyújtás nélkül távozott

gázolás segítségnyújtás Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyalogost gázolt el egy sofőr Kaposváron, majd segítsgényújtás nélkül távozott. A rendőrök elkapták az elkövetőt.

Az eljárás adatai alapján az akkor még ismeretlen járművezető 2022. április 22-én 19 óra 6 perckor Kaposváron, a Vásártéri úton közlekedett a Kanizsai utca felé. A kereszteződésnél a Kanizsai csomópont irányába kanyarodott jobbra, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy férfit, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset során a gyalogos 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást és a közterületi kamerarendszer felvételeinek elemzését, amelynek eredményeként azonosították, majd a késő esti órákban elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 23 éves nőt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol április 23-án segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.