Összezárva Hajdú Péterrel Gáspár Laci Megasztár Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorben vallott életéről. Elmondta, az, hogy csak vigaszágon jutott a Megasztár döntőjébe, nagyon megviselte.

Gáspár Laci ma már irigylésre méltó életet él gyönyörű felesége mellett olyan csodálatos otthonban, amilyet bárki szívesen elfogadna. Az énekes azonban nem élt mindig így, az áttörést a Megasztár hozta el számára. Ugyan az nagyon megviselte, hogy a műsor döntőjébe csak vigaszágon jutott be. Erről is mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol össze is omlott.

Gáspár Laci Hajdú Péternek vallott Forrás: RTL Klub

"Nem jutottam be egyenes ágon, ami nagyon-nagyon rossz volt. Nem is akartam visszajönni a közönség elé. Azt mondtam nekik: miért nem dobtatok be a kukába? Miért a kuka mellé? Egy vázát sem raksz a kuka mellé, mert fellökik, eltörik, rakd be a kukába! Hazamentem, és kiabáltam Istennel: dolgozni sem engedsz, be sem jutok, én meg akarok halni! Úgy feküdtem le este, hogy nem akarok felébredni, meg akarok halni" - idézi a Bors Laci szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.