Szilágyi Liliána súlyos döntésre szánt el magát: itt a vége

Forrás: lilianaszilagyi -
úszás úszóbotrány Szilágyi Liliána Szilágyi Zoltán bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert úszónő, Szilágyi Liliána vallomása tavaly év végén sokkolta az országot. A sportoló azzal állt nyilvánosság elé, hogy édesapja, aki korábban edzője is volt, éveken át testileg és lelkileg is bántalmazta, sőt szexuálisan is zaklatta.

Liliána az elmúlt hónapokban súlyos vádakat fogalmazott meg Szilágyi Zoltánnal és a férfi családjával kapcsolatban. A napokban például azzal botránkoztatta meg a nyilvánosságot, hogy azt mondta egy interjúban, nemcsak édesapja, hanem apai nagymamája is zaklatta őt. A megrázó visszaemlékezésről egy korábbi cikkünkben már részletesen beszámoltunk.

Forrás: lilianaszilagyi

Az úszónő most újabb megdöbbentő bejelentéssel került a címlapokra. Szilágyi Liliána ugyanis eldöntötte, hogy felhagy az úszással – írja a Ripost. A lap idézi a sportoló szavait, aki elmondta, hogy korábban balettozni szeretett volna, ám apja terelte a medence felé. Most azonban már az lesz, amit ő akar és nem enged senki nyomásának.

– idézi a lap Liliánát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.