"Apám nem egyszer verte össze nagyapámat" - Szilágyi Liliána újabb megrázó vallomást tett

Forrás: Ez zsír/Life TV -
nagyapa Szilágyi Liliána bántalmazás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána újabb részleteket árult el: elmondta, anyai nagyapja és Szilágyi Zoltán sokszor összeverekedtek. 

Szilágyi Liliána tavaly év végén szólalt meg először arról, hogy apja, Szilágyi Zoltán testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Nemrég hosszabb hallgatás után beszélt a bántalmazás részleteiről: elmondta, hogy a nagyanyja szexuálisan zaklatta. Szavaira apja is reagált: "Az igazam bizonyítása érdekében eljárásokat kezdeményezek" - mondta a többi között Szilágyi Zoltán.

Szilágyi Liliána újabb részleteket árult el családjukról Forrás: Ez zsír/Life TV

Liliána most, a Szavakon túl című műsor második részében elmondta, hogy anyai nagyapja, a 2013-ban elhunyt Gyarmati Dezső többször összeverekedett apjával. "Nem egyszer és nem egy ember előtt verekedtek össze. Apám nem egyszer verte össze nagyapámat" - mondta Liliána leszögevze, hogy nagyapja többször próbált a történtekbe avatkozni. Ezzel válaszolt apja korábbi állításaira, aki azt mondta, Gyarmati Dezsővel 18 évig voltak napi kapcsolatban, szerinte a nagyapa "nem észlelt semmit" az állítólagos erőszakból.

Liliána a műsorban azt is elmondta, miért nem perel: 12 évesen megpróbált ügyvédhez fordulni, de az kinevette. "Nem hiszem, hogyha ő börtönbe kerül, attól nekem jobb lesz (...) Mindig csak az volt a célom, hogy mindezt ki tudjam mondani" - idézi Liliána szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.