Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, Szilágyi Liliána megdöbbentő dolgokat árult el magánéletéről.

Szilágyi Liliána kétségkívül napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb úszója. A 25 éves sportolónő nemcsak sportsikereivel, de pozitív személyiségével is beírta magát az emberek emlékezetébe, ám mint kiderült, embertelen dolgokon ment keresztül.

Liliána közösségi oldalán vallott magánéletéről, és arról, hogy édesapja gyermekkora óta bántalmazta őt és édesanyját, ami végül odáig vezetett, hogy Liliána 2016 óta egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a családfővel.

„Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által, akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadást kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve

-írta az úszónő.

"Ha épp olyan kedve volt, élvezve hatalmának gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet- és figyelemmegvonásról, avagy szexuális visszaélésről"

-áll a posztban, amelyben arról is megrázó részletességgel írt, hogy az édesanyját a szeme láttára verte félájultra az apja. Liliána vallomásának minden szava hihetetlen súllyal bír, tudja, hogy vallomása nem marad válasz nélkül.

„Az apámnak is minden bizonnyal lesz erre válasza. Az apámnak, a jómódú, tökéletes modorú ügyvédnek és a gyerekekkel foglalkozó úszóedzőnek. Akiről valószínűleg senki nem hinné, hogy a négy fal között milyen az igaz énje valójában" – írta Liliána, akivel 2020-ban készítettünk interjút.

Az úszónő megrázó vallomása az alábbi posztban olvasható: