„Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan” - megdöbbentő vallomást tett Szilágyi Liliána

úszónő úszósport Szilágyi Liliána vallomás bántalmazás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, Szilágyi Liliána megdöbbentő dolgokat árult el magánéletéről.

Szilágyi Liliána kétségkívül napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb úszója. A 25 éves sportolónő nemcsak sportsikereivel, de pozitív személyiségével is beírta magát az emberek emlékezetébe, ám mint kiderült, embertelen dolgokon ment keresztül.

Liliána közösségi oldalán vallott magánéletéről, és arról, hogy édesapja gyermekkora óta bántalmazta őt és édesanyját, ami végül odáig vezetett, hogy Liliána 2016 óta egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a családfővel.

-írta az úszónő.

"Ha épp olyan kedve volt, élvezve hatalmának gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet- és figyelemmegvonásról, avagy szexuális visszaélésről"

-áll a posztban, amelyben arról is megrázó részletességgel írt, hogy az édesanyját a szeme láttára verte félájultra az apja. Liliána vallomásának minden szava hihetetlen súllyal bír, tudja, hogy vallomása nem marad válasz nélkül.

Az úszónő megrázó vallomása az alábbi posztban olvasható:

Meglepő bejelentést tett a csinos magyar úszónő: elmondta, miért döntött ígyhttps://www.life.hu/hirek/20201201-meglepo-bejelentest-tett-a-csinos-magyar-uszono-szilagiy-liliana-elmondta-miert-dontott-igy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.