Megrázó videó: Így rántotta elő Alec Baldwin az operatőr halálát okozó gyilkos fegyvert

gyilkosság nyomozás Halyna Hutchins éles lőszer Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először láthatóak a tragédiát megelőző pillanatok.

A nyomozás ugyan jelenleg is folyik a Rust című western forgatásán történt halálos baleset miatt, nemrég azt már megállapították a hatóságok, hogy nem a lövést leadó Alec Baldwint terheli a felelősség. Annak ellenére felmentették, hogy az ő kezében sült el az éles lőszerrel töltött kellékfegyver és halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt.

A seriffhivatal tovább nyomoz és nemrég nyilvánosságra hozták a baleset előtt és a lövés után készült bizonyító erejű videófelvételeket. Ezeken a képkockákon jól látszik, ahogy Alec Baldwin teljes jelmezbe öltözve gyakorol a gyilkos fegyverrel, valamint az is, ahogy a szakemberek próbálják megmenteni Hutchins életét – vette észre a Blikk.

A filmet és a stábot a kiszabható legmagasabb pénzbüntetéssel sújtották, a hatóságok pedig közölték, hogy nem Baldwin, hanem a kellékfegyvereket kezelő személyzet tehet a tragédiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.