Döbbenetes titkok derülhetnek ki Pécsi Ildikó életrajzi könyvéből

Forrás: TV2 -
Pécsi Ildikó életrajzi könyv Pártos Csilla L. Péterfi Csaba botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb családi viszályt okozhat Pécsi Ildikó életrajzi könyvének megjelenése. Olyan titkok derülhetnek ki belőle, amiről a családtagok sem tudtak.

L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia írja a legendás művésznő életrajzi könyvét. Felhasználja Pécsi Ildikó emlékiratait, és a halála előtt készített hangfelvételeket. A könyvben a Pártos Csillával való csatározást is részletesen feldolgozza a szerző. A Story magazin azt írja, félő, hogy a kötet megjelenése újra felszítja a családi viszályokat.

Pécsi Ildikó életrajzi könyve ősszel jelenik meg Forrás: TV2

"Bevallom, ezt a részt nem volt könnyű megírni, mert ha őszinték vagyunk, akkor amit Ildikó minderről mesélt, az egy elég szubjektív szemszögből mutatta be a történteket, én azonban a tényekre alapozva szerettem volna megírni (...) Jogásszal is egyeztettem arról, mit hogyan tálaljak a könyvben" - mondta a magazinnak L. Péterff Csaba, akinek a színésznő korábban a túlvilágról is üzent.

A színésznő fogadott fia úgy véli, ha újra kitör a botrány, azért nem ő lesz a felelős, hiszen nem ő volt az, aki beperelte a saját családját, ő csak megírta a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.