Megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségeket tapasztalnak szerettei Pécsi Ildikó halála után. Nemrégiben fogadott fia azt állította, hogy a színésznő a túlvilágról üzent neki, most pedig ismét arról beszélt, hogy különös, misztikus dolog történt vele.

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba és a fotóművész Keleti Éva fotókiállításra készülnek. A képeket Gödöllőn lehet majd látni, a megnyitó május 21-én lesz, ugyanis a színésznő akkor lenne 81 éves. 

Csaba és Éva a fényképek válogatása közben tapasztalt különös dolgot, amit a fogadott fiú el is mesélt a Ripostnak

„Elvittem Keleti Évához a próbanyomatokat, és ő ígért nekem még két fotót. Az egyiket magáról, a másikat Ildikóról. Direkt vettem egy vadiúj pendrive-ot, hogy arra mentsük a fotókat. Amikor azonban a mentésre került volna a sor, a fotó hopp, eltűnt. Se híre, se hamva, sem az eszközön, sem a mappában. Nagy nehezen megtaláltuk, de a gép nem érzékelte, mintha nem is lenne ott, amit mi hárman látunk. Engem levert a veríték, hogy mit csináltam, szegény Éva is izgult, hogy hol a fotó. Hívtunk telefonos segítséget, aki Éva gépét tartja rendben. Hála az égnek neki megvolt a kép, így elküldte nekem. Én akkor már azt se tudtam, hol vagyok, a gyomrom a torkomban. Kiderült, vehettem én új pendrive-ot, ha az hibás volt. Vagy ki tudja, mi történt vele" - mondta el a lapnak Csaba, és hozzátette, ami ezt követően történt, ismét csakis túlvilági üzenet lehet. 

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

„Még egy fotó kellene, Éváról. Mondtam, ezt már küldjük el mailen. Rendben. Éva kijelöli a kiválasztott portrét, link beszúrása, majd az általa kiválasztott fotó helyett egyszer csak megjelenik az elveszett Pécsi Ildikó fotó, és szó szerint röhög ránk. Éva ekkor felugrik a székből, hogy ő nem nyúl hozzá. És nézzük, ahogy Ildikó ott röhög rajtunk. És mi is hangosan elkezdtünk röhögni, majd mondja Éva, hogy ez a nő állandóan szórakozik vele. Mindig ilyen volt. Igen, Ildikó tényleg mindig ilyen volt. És hallom a hangját, ahogy mondja, na, mi van? És nevet. És ha ez nem velünk történik meg ott, akkor lehet, el se hiszem" - idézte fel.