Angelina Jolie légvédelmi szirénázás közepette menekült Ukrajnában - Videó

Ukrajna orosz-ukrán konfliktus Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként utazott Lvivbe, és csak a szerencsén múlott, hogy épségben megúszta a látogatást.

Angelina a CNN értesülései szerint egy bentlakásos iskolát és egy egészségügyi intézményt látogatott meg Lvivben, ám nemcsak szakmai kötelességeinek tett eleget, egy kávézóba is betért, ahol meglepett rajongók le is videózták őt.

Röviddel a kedélyes találkozó után egy másik felvételen már az látható, ahogy a színésznő és kísérete a légoltalmi szirénáktól hangos utcán siet menedéket keresni.

Bár a 46 éves hírességnek igen stresszes pillanatokban volt része, szerencsére nem esett baja, s még arra is volt lélekjelenléte, hogy mosolyogjon a szelfiért odasiető rajongókra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.