Angelina Jolie is imádkozik az ukrán emberekért

Fotó / AFP -
Oroszország Ukrajna Orosz-ukrán háború ima Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 22-én, csütörtökön Oroszország megtámadta Ukrajnát. Rengeteg híres ember szólalt fel a vérontás ellen, most Angelina Jolie is így tett.

Az Oscar-díjas színésznő a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy mindent meg kell tenni azokért, akik a lakóhelyük elhagyására kényszerülnek. Ő is imádkozik az ukrán emberekért.

"Mint sokan közületek, én is imádkozom az ukrajnai emberekért. Az UNHCR-kollégáimmal együtt arra összpontosítok, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a lakóhelyüket elhagyni kényszerülők és a menekültek védelmét, illetve alapvető emberi jogait a régióban. Láttunk már jelentéseket az áldozatokról és az emberekről, akik menekülnek, hogy biztonságra leljenek. Nem tudni még, mit tartogat a jövő, de ennek a pillanatnak a jelentőségét - Ukrajna népe és a nemzetközi jogállamiság szempontjából - lehetetlen túlbecsülni" - írta Angelina Jolie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.