Pánik a stúdióban: élő adásban zuhant hátra a tehetségkutató zsűritagja

Forrás: ABC -
katy perry baki baleset tehetségkutató Lionel Richie élő adás American Idol esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra egy baki miatt cikkeznek a népszerű amerikai tehetségkutató, az American Idol új évadáról. Ezúttal is az egyik zsűritag, a neves énekesnő került kellemetlen helyzetbe.

Március végén azzal került címlapokra Katy Perry, hogy az American Idol egyik adásában annyira belefeledkezett a táncba, hogy egy óvatlan mozdulatnál hangos reccsenéssel kettészakadt a nadrágja. A nyílást végül rendkívül ízléses módon színes ragasztószalaggal zárta össze a stáb, hogy folytatódhasson az énekes tehetségkutató.

Forrás: ABC

Ebben a szezonban az ág is húzza Perryt, és ezúttal is a jelmeze miatt került kellemetlen helyzetbe. A stáb valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha az énekesnő tetőtöl talpig az ismert Disney-mesehős, Ariel bőrébe bújik. A hableány jelmezben azonban sem járni, sem kényelmesen ülni nem tudott. Emiatt történhetett, hogy Katy Perry pedig az élő adás egy pontján szó szerint hátrazuhant a székével együtt.

Az esést a kamera sem tudta lekövetni, és csak a műsorvezető arcából derült ki, hogy valami baj történt. A hatalmas csattanásra többen is az énekesnő segítségére siettek, akit zsűritársa, Lionel Richie segített felkelni a földről.

Az esésről készült felvételt ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.