Kínos! Élő adásban repedt szét a világsztár énekesnő nadrágja

Forrás: ABC -
szétrepedt nadrág Katy Perry kínos élő adás élő American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég volt egy rossz mozdulat, és nem győzte takargatni hátsóját az énekesnő. Szűk nadrágja ugyanis tánc közben egy hatalmas reccsenéssel megadta magát.

Katy Perry a népszerű amerikai tehetségkutató, az American Idol egyik zsűritagja. Az énekesnő több évnyi színpadi rutinnal a háta mögött jól kezeli a váratlan vagy éppenséggel kínos szituációkat, erre a tapasztalatára pedig most nagyon is szüksége volt. A műsor legutóbbi adásában megtörtént vele az, amitől mindannyian félünk!

Remek volt a hangulat a műsorban, és az énekesnő is dalra fakadt. Saját slágerét, a Teenage Dream-et adta elő és annyira belejött a táncba, hogy elfelejtette, egy szűk nadrágot adtak rá a stylistok. A refrén közben leguggolt, majd a közönség hatalmas reccsenésre lett figyelmes. Katy azonnal tudta, hogy baj van, de a rutinjának köszönhetően humorral elvette az élét a kínos szituációnak.

– tette fel a vicces kérdést, a kollégái pedig azonnal a segítségére siettek. Katy nadrágjának fenekét egy rikítóan sárga szalaggal megragasztották, így folytatódhatott a műsor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.