Halottnak nyilvánították, de a temetésén felébredt a koporsóban - Videó

halál halott felébredt halottnak nyilvánítás koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémálomba illő jelenet játszódott le Peruban, ahol az autóbalesetben elhunyt Rosa Isabel Cespedes Callaca a temetésén felébredt a koporsóban.

A nőt egy súlyos autóbaleset után nyilvánították halottá Peru Lambayeque városában, még április 26-án. A nő sógora a balesetben életét vesztette, három unokaöccse pedig súlyos sérülésekkel került kórházba

Rosa a saját temetésén ébredt fel, épp akkor, amikor a rokonai a vállukra vitték a koporsóját, hogy utolsó útjára kísérjék. A rokonok amint meghallották a dörömbölést, letették a koporsót, felnyitották, és látták, hogy a nő szemei nyitva vannak, verejtékben úszott, és egyértelmű életjelei voltak.

Egy temetői munkás hívta a rendőrséget, a nőt a saját koporsójában szállították kórházba. Sajnos hiába szállították gyorsan kórházba, és tették gépekre, az állapota hamar romlani kezdett, és néhány óra múlva valóban meghalt -írja a Metro cikke alapján a noizz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.