Pénteken hajnalban elhunyt Berki Krisztián. A 41 éves médiaszemélyiség holttestét kislánya, Natasa, Zselyke találta meg. Először azt hitte, édesapja csak alszik, így betakargatta, majd segítséget kért. A mentők és a rendőrség házhoz érkezésekor Hódi Pamela is a volt férjéhez sietett, és ahogy Mazsi, ő is összetört. Most Instagramban is búcsúzik első gyermeke édesapjától. 

Pamela a posztban - amit ITT olvashatsz el - arról ír, hogy mindig is azt szerette volna, hogy közös gyermekük életének része legyen az édesapja, Krisztián is, most pedig fájdalmuk leírhatatlan. 

Forrás: TV2

Apa és lánya imádták egymást, sok időt töltöttek együtt, Nati a tragédia éjszakáján is Krisztiánnál volt.  Krisztián büszke volt nagyobbik lányára, nemrég arról posztolt közösségi oldalán, hogy Nati mennyire ügyes az iskolában. Azt írta, a kislány kiváló tanuló. 

Berki Krisztián halálával kapcsolatban a rendőrségi tájékoztatón annyit közöltek, hogy az idegenkezűséget kizárták, és közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a celeb halálát.
Azóta úgy tudni, kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.