Hódi Pamela így búcsúzik Berki Krisztiántól: elképesztő fájdalom, amit Natival éreznek

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hajnalban elhunyt Berki Krisztián. A 41 éves médiaszemélyiség holttestét kislánya, Natasa, Zselyke találta meg. Először azt hitte, édesapja csak alszik, így betakargatta, majd segítséget kért. A mentők és a rendőrség házhoz érkezésekor Hódi Pamela is a volt férjéhez sietett, és ahogy Mazsi, ő is összetört. Most Instagramban is búcsúzik első gyermeke édesapjától. 

Pamela a posztban - amit ITT olvashatsz el - arról ír, hogy mindig is azt szerette volna, hogy közös gyermekük életének része legyen az édesapja, Krisztián is, most pedig fájdalmuk leírhatatlan.

Forrás: TV2

Apa és lánya imádták egymást, sok időt töltöttek együtt, Nati a tragédia éjszakáján is Krisztiánnál volt. Krisztián büszke volt nagyobbik lányára, nemrég arról posztolt közösségi oldalán, hogy Nati mennyire ügyes az iskolában. Azt írta, a kislány kiváló tanuló.

Berki Krisztián halálával kapcsolatban a rendőrségi tájékoztatón annyit közöltek, hogy az idegenkezűséget kizárták, és közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a celeb halálát.
Azóta úgy tudni, kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.