"Iszonyatosan beleállt a dolgokba" - így zajlott Berki Krisztián és a Viszkis utolsó beszélgetése

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
beszélgetés Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 esztendősen elhunyt médiaszemélyiség és Ambrus Attila hat hétig voltak összezárva az Ázsia Expressz című műsor jóvoltából. Élményeikről közös könyvet is írtak.

Utolsó eszmecseréjükre a közös mű megjelenését követően került sor, s ahogy azt a Viszkis a TV2 Mokka című műsorában kifejtette, a médiaceleb a beszélgetés során felfedte durva oldalát, melyet azelőtt még sohasem mutatott meg a jelenlétében.

Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Fésűs Nelly és R. Kárpáti Péter az Ázsia Expresszben Forrás: Instagram/berkikrisztian

– nyilatkozta Attila, majd azokhoz is intézett pár szót, akik még most is rosszmájú megjegyzéseket tesznek Berkire.

„Azt vallom, hogy ha egy ember nem tudja magát megvédeni, különösen egy haláleset miatt, akkor nem illik bántani. Függetlenül attól, hogy hibázott, nem hibázott, megosztó volt-e vagy nem. Az optimális az volna, ha az emberek csendben maradnának az ítélkezés helyett. Főleg azért, mert ott a két kislány, akik valószínűleg majd egyszer visszaolvassák ezeket a véleményeket. Ők nem érdemlik meg ezt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.